Optima / Maxxima batterier

optima-batteries-25-rebate-offers-been-extended-through-the-end-of

Optima og Maxxima batteriene har en unik oppbygging basert på SpiralCell teknologi. Denne teknologien gjør at batteriene tåler opp mot 15 ganger høyere vibrasjonsmotstand, dette gir en lengere livssyklus.
Optima finner du i 3 forskjellige farger. Som illustert på bildet over, så har du rød, gul og blå optima, alle med forskjellige bruksområder. Maxxima er et litt billigere alternativ enn optima.
 
Optima rød:
Optima rød er det ultimate startbatteriet som er designet til å gi rikelig med startstrøm for en sikker start, hver gang.
 
Optima blå:
Optima blå er et høyt-ytende marinebatteri som egner seg for for båt og RV. Batteriet er perfekt for båter med store motorer og ekstrautstyr som krever mye strøm.
Optima blå leverer strøm flittig, og lades opp raskere enn et vanlig batteri.
 
Optima gul:
Optima gul er et batteri som har det som trengs for de fleste bruk. Det egner seg spesielt bra for moderne biler med moderne utstyr, samt stereo. Optima gul kan gjentatte ganger bli tappet helt for strøm, men fortsatt klare å ta seg opp igjen ved lading. Dette er selvfølgelig skadelig for batteriet, men optima gul tåler det bedre enn et annet batteri. Biler med veldig mye elektrisk utstyr, og lydsystemer, har virkelig nytte av et slikt batteri. Du kan stole på å få start, selv om elektronikken din tar mye av strømmen.
 
 
 
MAXX900DC-EP450
 

 Maxxima Dual AGM er designet for både å starte motoren din, og forsyne ditt elektriske utstyr. Dette batteriet kan også brukes i båt, som krever både start og forbruk.

 

 

 

em1000-exide

 

 Maxxima START AGM EM1000 er et batteri med en kaldstart på 900 A. Her får du et sterkt startbatteri til bilen din.

 

 

Hva er så bra med optima og maxxima?

De kan lagres opp til 2 år, og fortsatt ha 70% kapasitet
Ufarlig gods, de kan sendes ferdig ladet med fly, post osv.
Frostsikkert, ingen ødelagte batterier eller syreskade på kjøretøyet
Høy startytelse i lav temperatur, vær sikker på å få start om vinteren.
100% vedlikeholdsfritt
Lekkasjefritt, slipper skader på klær og utstyr.