Meny
Meny
phone73 90 11 16 (08:00-16:00 man-fre)
emailpost@batteriimport.no

Betingelser

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift/avgifter. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen, fraktkostnader er ikke inkludert så lenge det ikke står i bekreftelsen.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Ekspedering av ordre

Alle ordrer som blir bestilt på nett vil ha kjappest  behandlingtid. Alle våre medarbeidere vil motta disse bestillingene, å de vil bli tatt hand om med en gang.

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss samme dag, eller dagen etter at ordren er mottatt. Dersom det er tomt for en vare vil du bli kontaktet så fort som mulig..

Frakt

Vi sender varene med Postnord, de er her å henter varer hver dag kl 14:30. Kostnader forbundet med frakt er basert på vekt og størrelse på kolli. Hvis du som kunde ønsker å benytte en annen transportør, vennligst gi beskjed.

Betaling

Faktura blir sendt etter varene er sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

Norsk Batteriimport AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene må du ringe oss så fort som mulig å gi beskjed.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Norsk Batteriimport AS skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Norsk Batteriimport AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Merking med logo

Brukerstedet skal merke nettbutikken tydelig med aktuelle logoer for Visa, MasterCard, Verified by Visa, MasterCard SecureCode. Logoene skal komme til syne på Bruker­stedets førsteside, samt i forbindelse med betalingen. Logoene skal ha pekere til www.visa.no og www.mastercard.no.